19 Şubat 2009 Perşembe

KREMALI MANTARLI TAVUK

Gönderen Mutfakta bugün kim var? zaman: 07:42

SÜMOŞ'UN KREMALI MANTARLI TAVUĞU

1 paket hazır krema
1 orta boy soğan
500 gr tavuk göğsü
1 paket yada 350 gr mantar
1 derin kase kaşar

Yapılışı:

Tavuk göğsü küp küp doğranır. Tencereye bir miktar sıvı yağ konur. Tavuklar bu yağla biraz kavrulduktan sonra küçük doğranmış yada robottan geçirilmiş soğan eklenir. Altı kısılır ve soğan ölünce yıkanmış,doğranmış mantarlar eklenir. Altı açılır ve suyunu çekene kadar hızla karıştırılır. Fırın tepsisine konur. Biraz ılıdıktan sonra krema eklenir. Üzerine kaşar rendesi konulur ve 230 derece krema suyu çok az kalana kadar pişirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Mutfaktaki Sambacılar Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare