19 Şubat 2009 Perşembe
KREMALI MANTARLI TAVUK
SÜMOŞ'UN KREMALI MANTARLI TAVUĞU
1 paket hazır krema
1 orta boy soğan
500 gr tavuk göğsü
1 paket yada 350 gr mantar
1 derin kase kaşar
Yapılışı:
Tavuk göğsü küp küp doğranır. Tencereye bir miktar sıvı yağ konur. Tavuklar bu yağla biraz kavrulduktan sonra küçük doğranmış yada robottan geçirilmiş soğan eklenir. Altı kısılır ve soğan ölünce yıkanmış,doğranmış mantarlar eklenir. Altı açılır ve suyunu çekene kadar hızla karıştırılır. Fırın tepsisine konur. Biraz ılıdıktan sonra krema eklenir. Üzerine kaşar rendesi konulur ve 230 derece krema suyu çok az kalana kadar pişirilir.
Categories
ET YEMEKLERİ,
SÜMOSH'UN YEMEKLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder