19 Kasım 2009 Perşembe
TARÇINLI ZENCEFİLLİ KARANFİLLİ KURABİYE
ASLUSHKA'NIN 4 YAŞ KURABİYESİ
Malzemeler
200gr tereyağ
3 su bardağı un
1.5 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1/4 tatlı kaşığı tuz
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
hindistan cevizi
Çay kaşığının ucuyla karanfil tozu
Yapılışı:
Malzemeyi kurabiye hamuru haline getirip istenilen şekli verdikten sonra 175 derece ısıtılmış fırında
kızarmaya yüz tutuncaya kadar pişiriyoruz yaklaşık 20 dakka
Categories
ASLUSHKA'NIN YEMEKLERİ,
KURABİYELER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder