30 Eylül 2009 Çarşamba
KREMALI SEBZELİ FIRINDA TAVUK PİRZOLA
ELO'NUN FIRINDA SEBZELİ KREMALI TAVUK PİRZOLASI
Malzemeler:
3 havuc
3 kabak
100 gr kasar rendesi
6 tavuk pirzola
2 paket krema
tuz karabiber
Yapılışı
havuclar ve kabaklar rendelenir...üstüne krema dökülür
tuz karabiber eklenir iyice karistirilir...
bi borcamin altina bu harcin bi miktari koyulur...üstüne kemiklerinden ayrilmis
pirzolalar dizilir..üstüne harcin kalanini koyuyoruz...200 derecede yarim saat pisiyor...
cikmasina yakin..kasari üstüne serpiyoruz..biraz üstünün kizarmasini bekliyoruz.
yanina pilav cok iyigider..ama ben yapmadim...
afiyetler olsun...
Categories
ELİF'İN YEMEKLERİ,
ET YEMEKLERİ,
ETLİ VE KIYMALI SEBZE YEMEKLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder